Reiki Healing Uddannelse

Uddannelse i Reiki healing

Ønsker du en enkel og grundig indføring i Reiki healing, er kurser hos mig højst sandsynligt noget for dig. Jeg gør meget ud af, at holde Reiki healing enkelt og lige til at gå til.


På kurserne får du masser af vejledning, praktisk øvelse og på første kursusdag udleveres det symbol, der aktiverer energien, så du kan bruge og få glæde af denne fantasiske energi allerede efter Reiki I. Derefter kan du tænde for energien, når du ønsker det, og der er uendelige mængder til rådighed.


Reiki healing, som er overførsel af universel livsenergi, er utrolig enkel at lære og kan læres af alle uanset forudsætninger. Reiki energien strømmer i den mængde, der er brug for og forøges jo mere du anvender den.  Aktivering af Reiki energien sætter gang i din egen personlige udvikling og giver dig muligheden for at hjælpe andre godt på vej.

Du kan bruge det udelukkende privat eller professionelt. Reiki healing kan forøge effekten af behandlinger du allerede udøver eller anvendes selvstændigt.

 

Hvad er Reiki healing

Reiki healing er overførsel af universel livsenergi, der stimulerer kroppens selvhelbredende system og virker på alle niveauer af krop, sind og ånd. Energien kommer fra det elektromagnetiske felt, der omgiver os og som behandler får du lige så meget glæde af energien, som modtageren. Den modtagende part er fuldt påklædt og energien strømmer via dine hænder. En behandling du kan anvende til dig selv eller andre, hvor du måtte befinde dig. Behageligt og dybt afspændende.

Reiki healings historie

Reiki healing har sine rødder i den Tibetanske buddhisme. Reiki energien, der aktiveres af skrifttegn/symboler, blev brugt allerede af de buddhistiske lamaer for tusinde år siden.

Hvert symbol har dets eget navn eller lyd. Der er i alt fem symboler, som hver især aktiverer sin særlige healende energi. Den energistrøm der naturligt strømmer fra hænderne forøges væsentligt ved anvendelse af Reiki symbolerne.

Virkningen af Reiki healing

- Stimulerer kroppens naturlige evne til selvhelbredelse
- Løsner op for blokeret energi og fremmer fuldstændig afspænding
- Virker på alt levende
- Fremmer afbalancering af kroppens energier
- Giver energi og liv til både krop og sjæl
- Virker positivt på åndelig ligevægt og mental velbefindende
- Fremmer udskillelsen af affaldsstoffer
- Bringer dig i kontakt med dine ressourcer


Reiki uddannelsens opbygning
Der er fem niveauer af Reiki og fem forskellige skrifttegn/symboler. Der er dog mulighed for et ekstra kursus - Reiki IV (se længere nede).

 

Reiki I
På Reiki I modtager du det første symbol, til grundlæggende aktivering af energien. Du får åbnet for hændernes helbredende centre og allerede nu kan du få stor glæde af, at behandle dig selv eller andre. Et super godt kursus for dig der vil i gang med at udforske healingens umådelige potentiale.

Du lærer om Reiki healings historie, praktiske anvendelse, virkning og hvordan du skal forholde dig som behandler. Der vil være mange praktiske øvelser, hvor du får omsat den nye energi.

Læs mere om kurset her

Kurset varer 2 dage og koster 1600 kr.

Reiki II
På Reiki II modtager du det andet og tredje symbol. Det giver en enorm forøgelse af energien. Arbejdet med Reiki healing bliver her mere specifikt i forhold til emotionel og mental afbalancering og harmoni. Endvidere får du nu mulighed for og øvelse i, at arbejde med fjernhealing.

Læs mere om kurset her

Kurset varer 1 dag og koster 1200 kr.

Reiki III
På Reiki III modtager du det fjerde symbol, der giver dig mulighed for at afbalancere kroppens chakra (energicentre). Du forøger endnu engang energien betragteligt og lærer praktisk at anvende de nye muligheder. Virkelig et energetisk brusebad.

Læs mere om kurset her

Kurset varer 1 dag og koster 1400 kr.

Reiki IV
Reiki IV er en ekstra mulighed for dig, der ønsker en vældig forøgelse af dit personlige energiniveau og healingnærvær, men ikke ønsker at undervise I Reiki healing. Altså udelukkende et kursus for den der ønsker Master energien, men ikke vil uddanne sig yderligere. Ønsker du at undervise I Reiki healing, springer du dette kursus over og går videre til Reiki Master.

Læs mere om kurset her

Kurser varer ca. en halv dag og koster 800 kr.

Reiki Master
Kurset for dig der ønsker at undervise i Reiki healing I, II og III. På dette kursus får du i særdeleshed forøget dit healingnærvær og energiniveau.
Du får instruktion i, hvordan man åbner for energistrømmene til Reiki I, II og III samt hvordan man afholder Reiki I, II og III kurser.

Læs mere om kurset her

Kurset varer 1 dag og tidspunkt aftales individuelt. Forudsætningen er at du har tilegnet dig masser af erfaring med Reiki healing gennem længere tid.

 

Reiki Master Teacher
Du får her den højeste Reiki energi, som er vældig kraftfuld og bl.a. anvendes ved meget alvorlig sygdom. Du får udleveret det femte symbol, Mestersymbolet, som forfiner din energi yderligere.
Med Mester symbolet kan en Reiki Master Teacher ud over Reiki I, II og III afholde Reiki IV, Reiki Master, samt indvie andre Master Teachers. Du får instruktion i hvorledes du afholder Reiki IV, Reiki Master og Reiki Master Teacher kurser.

Læs mere om kurset her

Kurset varer 1 dag og tidspunkt aftales individuelt.

 

Reiki Master og Reiki Master Teacher
Kan tages samlet på et todageskursus.


Generelt om kursustilmelding og betaling

Tilmelding:
Der er typisk et max. deltagerantal på 4 - 6 pr. hold.
Tilmelding er efter først til mølle princippet.
Tilmelding er gældende, når jeg har modtaget depositum.


Tilmeld dig på mail eller telefon dvs. sms med navn, adresse, mail og telefonnummer samt hvilket kursus det drejer sig om.

Se tilmeldingsfristen og dato for indbetaling af depositum under det enkelte kursus.

Betaling:
Depositum overføres til:

MobilePay:    640705

Bank:             reg: 7890       kontonr: 0001546867

Restbeløbet overføres senest 7 dage inden kursusstart.

Framelding
Bliver du syg eller forhindret af anden årsag skal du melde fra hurtigst muligt.
Ved framelding mindre end 5 dage inden kursusstart får du kursusafgiften minus depositum tilbage. Depositum kan overføres til et senere tilsvarende kursus.

Melder du fra mere end 5 dage inden kursusstart får du hele beløbet tilbage.

Praktisk
Der vil være kaffe, te, vand, frugt og kiks eller lign. i pauserne. Frokost medbringer du selv.
Tag indesko og vandresko med. Efter frokost vil det være muligt med en gåtur ned til stranden.Reiki Master Tina Lütje Andreasen – www.altzoneklinik.dk

Kursusoversigt 

Reiki kurser 2019

31/8 - 1/9

Få pladser

29/9

Ingen pladser

19/10

Reiki Healing II

Få pladser

Tilmelding dig ved at
Kontakt mig på mobil 20 20 55 30 eller sende en mail tinalutjelive.dk

ALT Zoneklinik
Følvigvej 9, Vile 
7870 Roslev
Mobil: 20 20 55 30
E-mail: tinalutje@live.dk
CVR: 33831226

Jeg er godkendt af